Dia licht en geluid

DIA Licht, Geluid & Beeld

Onder het motto “samen maken we er iets moois van” verkoopt en verhuurt DIA al vele jaren licht-, geluids- en beeldapparatuur voor elk evenement, feest of presentatie. Wij adviseren en werken samen graag projecten uit op een zo optimaal mogelijke manier, of het nu gaat om een beursstand, bruiloft, personeelsavond of popfestival. We leveren licht, geluid en beeld en faciliteren diensten voor vele toepassingen.

Maatwerk

Goede kwaliteit en service tegen een eerlijke prijs, omdat we gaan voor tevreden klanten en langdurige relaties. Ieder evenement vraagt om maatwerk, rekening houdend met verschillende omstandigheden zoals binnen of buiten, aanwezigheid van mensen en elementen uit de natuur. Bij ieder evenement wat wij verzorgen proberen we de drie P’s te bereiken: Poen, Prestige en Plezier. Dit kunnen we niet altijd alle drie bereiken, maar als we er minimaal twee bereiken zijn we tevreden. Zo leveren festivals ons niet altijd veel op, maar is het wel erg leuk om te doen en geeft het ons een zekere prestige.

Divers aanbod

U kunt bij ons terecht voor een zeer divers aanbod aan licht, geluid en beeld. Van confetti-shooters tot aan grote geluidssystemen, van een paar lampjes tot aan de complete licht en geluidverzorging. We leveren inmiddels al twaalf jaar het licht en geluid voor de TT in Assen. Daarnaast verzorgen we ook het licht en geluid voor het Bevrijdingsfestival, Koningsdag en –nacht, Kerkstad Assen, Bedrijven Contact dagen, enzovoorts.

DIA licht, geluid en beeld maakt gebruik van moderne apparatuur van goede kwaliteit. We zullen altijd een stap vooruit denken door te letten op de variabele factoren die van belang zijn voor de kwaliteit van het licht, geluid en beeld en door te letten op bepaalde vergunningen die nodig zijn voor het plaatsen van deze apparatuur.

logo dance on led

Dance on LED

Dance on LED is een dynamische en een graag geziene leverancier voor de levering van diverse dansvloeren en deco-artikelen op diverse bruiloften, themafeesten en de particulier.

Ons bedrijf is voornamelijk gericht op de levering van verlichte dansvloeren en led-meubilair.

U hoeft zich nergens druk over te maken wanneer u ons inschakelt bij de organisatie van uw feest. Onze medewerkers hebben de nodige ervaring binnen de evenementenbranche. We luisteren naar uw wensen en nemen uiteraard geen beslissingen zonder uw toestemming. Overleg met de klant vinden wij erg belangrijk en goede service en kwaliteit staan bij Dance on LED hoog in het vaandel. Wij werken samen met een groot netwerk aan collegabedrijven en bestaan zelf uit een creatief, jong team. Uw ideeën nemen wij erg serieus maar als u dat wenst dragen wij ook zelf frisse, vernieuwende ideeën aan. Op die manier wordt het totale concept van uw themafeest volledig op maat gemaakt en geeft u straks een feest zoals niemand anders ooit gegeven heeft.

Kunt u wel wat hulp gebruiken bij het organiseren van uw bruiloftsfeest, zakelijke feest of andere themaparty? Neem dan zo snel mogelijk contact op met Dance on LED zodat wij u wat zorg uit handen kunnen nemen.

JenS_400x400

JenS Security

Voor horecabeveiliging bent u bij JenS Security aan het juiste adres. Onze medewerkers heten uw gasten welkom en staan deze op een passende manier te woord. Ze zijn het eerste aanspreekpunt van uw gasten en trachten om de veiligheid op een sfeervolle manier te waarborgen.

Om dit te kunnen realiseren, voeren zij diverse controlerondes uit binnen uw horeca onderneming. Hiervoor worden de beveiligers zorgvuldig geselecteerd. Ze hebben specifieke kennis en ervaring als het gaat om bijvoorbeeld hotelbeveiliging en zijn vertrouwd met de dagelijkse gang van zaken binnen verschillende facetten van de horeca.

Voor de beveiliging van beurzen en evenementen van elke grootte kunt u eveneens bij JenS Security terecht. Evenementen en beurzen worden vaak druk bezocht en de veiligheid op zo’n event is daarom van groot belang. Onze medewerkers zijn specifiek opgeleid op het gebied van toezicht houden bij grote groepen mensen.

Wanneer u een evenement organiseert, kunt u er van uitgaan dat wij onze beveiliging aanpassen aan uw wensen. Daarom zullen wij voor opdrachten met u in overleg gaan om de organisaties op elkaar af te stemmen en de wensen en behoeften te inventariseren. De veiligheid van uw evenement wordt van A tot Z door ons verzorgd aan de hand van een beveiliging en/of veiligheidsplan. JenS Security maakt voor u een projectplan/beveiligingsplan welke bestaat uit een plan van aanpak, risicoanalyse, crowd control en crowd management.

18053473_1465471743483271_416687700_o

SANDWICH AT WORK

Sandwich At Work bezorgt al ruim 10 jaar de lekkerste verse broodjes, maaltijdsalades, sandwiches en wraps aan bedrijven en instellingen in Assen en omgeving. Iedere doordeweekse ochtend staat een team van enthousiaste medewerkers de bestelde lunches klaar te maken en uit te rijden. Daarnaast verzorgt Sandwich At Work met enige regelmaat buffetten voor grotere groepen. Alle gerechten worden met zorg en met verse ingrediënten bereid en de broodjes worden vers afgebakken.

Eigenaresse Carolien Vegter is sinds afgelopen januari ook eigenaresse van de British Pub Cheers in het centrum van Assen. De combinatie met Sandwich at Work gaat heel goed. ‘s Morgens de lunches en ’s middags de borrelhapjes en tapas schalen. Ook verhuurt ze Cheers aan groepen die iets te vieren hebben, waarmee de combinatie met een buffet van Sandwich at Work meteen een voor de hand liggende is. Op de website www.sandwichatwork.nl staat de complete menukaart. Bestellen kan online, maar ook per e-mail. Informatie over de British Pub Cheers staat op de website www.cheersassen.nl

logo

Tessa de Wilde Entertainment & Producties

Tessa de Wilde levert Entertainment & Producties.

Zoals de naam al doet vermoeden levert Tessa de Wilde entertainment op maat voor iedere productie.

Door haar jarenlange ervaring als docent en manager op één van de grootste dansscholen van Noord-Nederland besloot Tessa de Wilde in 2011 te starten met haar eigen entertainment- en productiebedrijf. Waar het in 2011 begon met gogo-danseressen in clubs is Tessa de Wilde Entertainment & Producties inmiddels uitgegroeid tot  een allround entertainment- en productiebureau.

Tessa de Wilde levert een breed scala aan talenten die ingezet kunnen worden tijdens (bedrijfs)evenementen, op feesten en partijen, festivals en presentaties. Denk aan (gogo)dansers, stijlvolle gastvrouwen en spetterende dans acts. In welke functie dan ook, de meiden en mannen zijn charismatisch, sympathiek en professioneel.

Producties zijn de ideeën, concepten en evenementen die Tessa de Wilde levert. Wil je een bedrijfsfeest organiseren, heb je ideeën maar weet je niet hoe je dit moet uitwerken? Wil je een feest organiseren, maar weet je niet waar je allemaal aan moet denken? Tessa de Wilde heeft de ervaring, connecties en ideeën.

Samen vertalen we jouw wensen naar een succesvol evenement met uitstraling en charisma!
www.tessadewilde.nl

fuddle dance radio logo rect + border nieuw

Fuddle Dance Radio

Fuddle Dance Radio is een online radiostation gestationeerd in Assen. Het station is gestart in 2009 en heeft momenteel luisteraars uit de gehele wereld. Fuddle Dance Radio werkt samen met enkele grote namen uit de dancescene. Zo zenden ze radioshows uit van o.a. Don Diablo, Chuckie, Bingo Players, Ferry Corsten, Paul van Dyk, Showtek, Roger Sanchez, Dave Clarke, UMEK en Chris Liebing.

Je kan Fuddle Dance Radio beluisteren via www.fuddledanceradio.com of download de app.

buckleup

Buckle Up! Records

Buckle Up! Records is a fris en jong houselabel gerunt door Assenaar Duart Jansen, een ervaren muzikant met een grote passie voor elektronisch muziek.

Duart heeft al vele tracks gereleased op zijn eigen label, maar ook onder diverse andere gerenommeerde muzieklabels.
www.buckleuprecords.com