Dia licht en geluid

DIA Licht, Geluid & Beeld

Onder het motto “samen maken we er iets moois van” verkoopt en verhuurt DIA al vele jaren licht-, geluids- en beeldapparatuur voor elk evenement, feest of presentatie. Wij adviseren en werken samen graag projecten uit op een zo optimaal mogelijke manier, of het nu gaat om een beursstand, bruiloft, personeelsavond of popfestival. We leveren licht, geluid en beeld en faciliteren diensten voor vele toepassingen.

Maatwerk

Goede kwaliteit en service tegen een eerlijke prijs, omdat we gaan voor tevreden klanten en langdurige relaties. Ieder evenement vraagt om maatwerk, rekening houdend met verschillende omstandigheden zoals binnen of buiten, aanwezigheid van mensen en elementen uit de natuur. Bij ieder evenement wat wij verzorgen proberen we de drie P’s te bereiken: Poen, Prestige en Plezier. Dit kunnen we niet altijd alle drie bereiken, maar als we er minimaal twee bereiken zijn we tevreden. Zo leveren festivals ons niet altijd veel op, maar is het wel erg leuk om te doen en geeft het ons een zekere prestige.

Divers aanbod

U kunt bij ons terecht voor een zeer divers aanbod aan licht, geluid en beeld. Van confetti-shooters tot aan grote geluidssystemen, van een paar lampjes tot aan de complete licht en geluidverzorging. We leveren inmiddels al twaalf jaar het licht en geluid voor de TT in Assen. Daarnaast verzorgen we ook het licht en geluid voor het Bevrijdingsfestival, Koningsdag en –nacht, Kerkstad Assen, Bedrijven Contact dagen, enzovoorts.

DIA licht, geluid en beeld maakt gebruik van moderne apparatuur van goede kwaliteit. We zullen altijd een stap vooruit denken door te letten op de variabele factoren die van belang zijn voor de kwaliteit van het licht, geluid en beeld en door te letten op bepaalde vergunningen die nodig zijn voor het plaatsen van deze apparatuur.

 

logo

Tessa de Wilde Entertainment & Producties

Tessa de Wilde levert Entertainment & Producties.

Zoals de naam al doet vermoeden levert Tessa de Wilde entertainment op maat voor iedere productie.

Door haar jarenlange ervaring als docent en manager op één van de grootste dansscholen van Noord-Nederland besloot Tessa de Wilde in 2011 te starten met haar eigen entertainment- en productiebedrijf. Waar het in 2011 begon met gogo-danseressen in clubs is Tessa de Wilde Entertainment & Producties inmiddels uitgegroeid tot  een allround entertainment- en productiebureau.

Tessa de Wilde levert een breed scala aan talenten die ingezet kunnen worden tijdens (bedrijfs)evenementen, op feesten en partijen, festivals en presentaties. Denk aan (gogo)dansers, stijlvolle gastvrouwen en spetterende dans acts. In welke functie dan ook, de meiden en mannen zijn charismatisch, sympathiek en professioneel.

Producties zijn de ideeën, concepten en evenementen die Tessa de Wilde levert. Wil je een bedrijfsfeest organiseren, heb je ideeën maar weet je niet hoe je dit moet uitwerken? Wil je een feest organiseren, maar weet je niet waar je allemaal aan moet denken? Tessa de Wilde heeft de ervaring, connecties en ideeën.

Samen vertalen we jouw wensen naar een succesvol evenement met uitstraling en charisma!
www.tessadewilde.nl

buckleup

Buckle Up! Records

Buckle Up! Records is a fris en jong houselabel gerunt door Assenaar Duart Jansen, een ervaren muzikant met een grote passie voor elektronisch muziek.

Duart heeft al vele tracks gereleased op zijn eigen label, maar ook onder diverse andere gerenommeerde muzieklabels.
www.buckleuprecords.com