Peter Mans

In 1992 werd Peter Mans geboren in Wildervank, een klein dorpje in de provincie Groningen. Van jongs af aan spaarde hij alle Hitzone CD’s en was hij altijd bezig met muziek.

In 2006 kocht Peter Mans zijn eerste DJ set om op zijn slaapkamer te gaan oefenen en al snel kwam hij erachter dat het vak als DJ echt voor hem is weggelegd. In 2008 begon hij te draaien in de plaatselijke discotheek, maar het bleef hier niet bij.

In de zomer van 2011 besloot Peter Mans om te gaan draaien op de leukste  jongerencamping van Nederland, genaamd Camping Appelhof op Terschelling. Hier stond hij onder andere in het voorprogramma van Martin Garrix, Lil Kleine, Ronnie Flex, Mental Theo, Julian Jordan, Bassjackers en Lucien Foort.

Buiten het zomerseizoen staat Peter Mans in allerlei horecagelegenheden in Nederland te draaien. Bijvoorbeeld tijdens Kingsday op het festivalterrein Ebbingekwartier in Groningen, tijdens de Afterparty op de veerboot na het concert van Hessel & Tess in Ziggo Dome en op Foute Party’s van Q-Music. Ook draait Peter mans vaak in tentfeesten, discotheken, clubs, kroegen, cafés, of tijdens bruiloften, lounge party’s en openingen van diverse zaken.

Kort gezegd, Peter Mans is een ervaren Allround DJ die van elk evenement een feest weet te maken voor jong en oud! Muziek van 70’s tot 00’s, van Feest tot Urban in de mix met de hitjes uit de Top 40! Peter Mans kan het allemaal!

014 Petermans Selectie 12