Asch

DJ naam: Asch

Echte naam: Arjan Schouwenburg

Genres: House, Deephouse, Techno, Trance, Hardstyle

Bio: Op 15 jarige leeftijd was mijn eerste klassenfeest. Hier was een DJ en zag er allemaal erg tof uit wat hij ermee kon. Ik mocht best eens langs komen om even te kijken of ik het misschien in me had. En dat bleek ik te hebben. Twee maanden na het bezoek kocht ik mijn eerste echte platenspeler en een mixer om het te gaan leren.

Na een jaartje had ik het dusdanig onder de knie dat ik een setje heb opgenomen op cassette. Deze veel teruggeluisterd en ook foutjes hierin gehoord die ik kon corrigeren de volgende keer.
Uiteindelijk een paar optredens gedaan en ik begon op de vallen. De harde stijl die ik toen draaide sloeg goed aan bij iedereen en ik werd gevraagd op diverse feestjes.

Zoals:
• Nieuwjaarsfeest in de Marsdijkhal 2005 en 2006
• Bevrijdingsfestival
• Eindfeest  KerstVolleybalToernooi in de Rackethal (Pand 17)
• Eindfeest PaasVolleybalToernooi in het Mercurius Theater (PopAS)
• SLAM!FM New Talent event.

Ondertussen de opleiding Pop en Media gedaan aan het Friesland College te Leeuwarden omdat ik echt iets met muziek en media wilde doen. Hiervoor diverse zaken geleerd zoals een goeie mix maken, zowel in de studio als live en het organiseren van feesten.

Later ben ik zelf begonnen met het organiseren van feestjes. D*Zand Fibrations was 1 van de eerste feestjes gevolgd door veel verschillende feestjes in Club Diana en Martini’s beachbar waar ik mede-oprichter van ben,al thans, toen het nog boven de Beefeater zat waar alles begon. Totdat we uit ons jasje groeiden en we gingen fuseren met de kelderbar onder Club Diana (nu Club11).

De laatste feestjes werden wat meer trance en deephouse / technogericht. Onder de naam D.E.E.P. hebben we met succes enkele feestjes georganiseerd.

Promo Mix:

Asch Dj Assen